Oldal kiválasztása

GC TOOTH MOUSSE PASTA többféle ízben

7 850 Ft (6 181 Ft+ÁFA)

Készleten

Cikkszám: 290006 Kategóriák: ,

Leírás

GC Tooth Mousse fogzománcvédő krém

Az elveszett ásványi anyagokat pótolja. Fokozza a nyál védő hatását.

A GC Mousse egyedülálló hatásmechanizmusának köszönhetően hatékonyan és gyorsan csökkenti a hiperszenzitivitást, és elősegíti a természetes remineralizáció folyamatát. A kazeinfoszfopeptid (CPP)-tartalmú krém amorf kalcium-foszfát (ACP) megkötésre képes. A CCP-ACP komplexből pH-csökkenés hatására kalcium- és foszfátionok szabadulnak fel, melyek a természetes remineralizáció irányába hatnak.

Klinikai vizsgálatok eredményei bizonyítják, hogy a GC Tooth Mousse hatékonyan alkalmazható kezdődő caries, érzékeny fognyakak, fokozott cariesrizikó, abrázió és erózió fennállása esetén, valamint fogszabályzó kezelések során.

Jellemzői és előnyei:

– Megakadályozza a zománc demineralizációját és elősegíti a remineralizációt
– A nyitott dentintubulusok eltömítésével csökkenti a túlérzékenységet
– Antikariogén tulajdonságainak köszönhetően megelőzi a caries kialakulását
– Visszafordítja a fehér folt léziókat

Ízválaszték:  menta, vanília, tutti-frutti, sárgadinnye, eper

Alkalmazási területek:

– helyreállítja az ásványi egyensúlyt a nyáltermelési gondokkal küzdő pácienseknél (pl. szájszárazság), valamint azokban az esetekben, amikor a megfelelő szájhigiénia fenntartása gondot jelent

– helyreállítja az ásványi egyensúlyt fogfehérítés, tisztítás, gyökérsimítás és küret után, valamint csökkenti a dentin túlérzékenységet

-a kutatások azt is alátámasztják, a Recaldent alkalmazásával a fehér foltok látható opacitása visszafordítható egy természetes, fogszerű átlátszó megjelenésűre.

Használata: 

Amikor a GC Tooth Mousse a fog felszínére kerül, a CPP-ACP molekula a biofilmre, a plakkra, a baktériumokra, a hidroxiapapatitra és a környező lágyszövetekre tapad, ezzel helyileg szabadon hozzáférhető kalciumot és foszfátot biztosít. A CPP-ACP stimulálja a nyáltermelést, a nyál növeli az anyag hatékonyságát. A Tooth Mousse gyorsan dolgozik, már 2-5 perc elteltével kifejti hatását, de minél tovább van a CPP-ACP a szájüregben, annál hatásosabb.

Fehérítő sínben, kefével vagy akár ujjal kell a tubusból kinyomott habot felkenni, 3-4 percig a felületen hagyni, ezt követően akár lenyelhető.