Oldal kiválasztása

Köszöntünk a Dentaltechnika Kft. megújult honlapján!

Dentaltechnika néven 2007-ben nyitottuk meg üzletünket vásárlóink előtt Szegeden a Rigó utcában, személyes kapcsolatokkal, családi vállalkozásként.

Fő tevékenységünk a fogtechnikai anyagok, gépek, eszközök forgalmazása.

A befektetett energia, a maximális kiszolgálásra törekvés ügyfeleink elégedettségét hozta magával. Nagy örömünkre szolgál, hogy Szeged és a szomszédos megyék hűséges fogtechnikai laborjai mellett mára egyre több megrendelőnk van az ország összes szegletéből.

Közben kinyílt a világ előttünk, az import olasz, német, bolgár, brazil, dél-koreai, török, görög, lengyel stb. készülékek, alapanyagok tekintetében, az új kínálattal ütőképes lehetőségeket kínálunk a már jólismert márkák mellett,

Bővülő kínálatunkat gyarapodó vevőkörünk alakítja, aminek köszönhetően további megújulásra készülünk.

Terveink között szerepel telephely kapacitásunk bővítése, üzletkötői tevékenység fejlesztése, illetve tevékenységi körünk szélesítése.

Ádám Emese

üzletvezető, fogászati asszisztens

A pörgős mindennapokban gyors kiszolgálást, azonnali megoldást kínálunk. Készülékeinkkel raktárról segítjük a munka folytonosságát.

Vastag Pál

ügyvezető

A jövő tervezgetése közben megoldási lehetőségeket nyújtunk laborod kialakításához, fejlesztéséhez.

Látogass el hozzánk Szegedre

a Boros József utca 24. szám alá, ahol készülékeinket élőben megtekintheted.

Nyitvatartás: Hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig. Szombat: zárva.

VAGY

ahol bármikor leadhatod igényeid. Az ország egész területére szállítunk másnapra, kedvező áron. Szeged-Budapest vonalon heti kétszer, futárral is kiszolgálhatunk.

„Rólad szól és az idődről”

2007 óta országszerte számos visszatérő törzsvásárlónk visszajelzéséből pár gondolat:

A kapcsolatunk a Dentaltechnika Kft.- vel több mint egy évtizedre tekint vissza, ami idő alatt mindig zökkenőmentesen, pontosan és gyorsan kaptam meg a rendelt árut. A tulajdonos, Vastag Pál a legjobb szemléletű kereskedők egyike, valahányszor a szokásostól eltérő igényem támad, és ez gyakori nálam, Ő mindig partner ebben és a föld alól is előkeríti a kívánt terméket. Csak ajánlani tudom jó szívvel a kereskedést!!

Rátonyi József

Ráckeve, Rátonyi Fogtechnika

Közel 12 éve vagyunk napi kapcsolatban a Dentaltechnika Kft-vel. Egy nagyon megbízható, szakmailag és termékkínálatban is magas szinten felkészült cég. Legyen szó újfajta anyagról, gépről, mindig mindent be tudnak szerezni részünkre. Rendkívül korrektek. Szívből ajánljuk Őket!

Kalmár Ottó

Baja, Kalmár Fogtechnika

Több éve folyamatos kapcsolatban vagyunk. Rugalmas, gyors és pontos cég, minden megérkezik időre, ahogy azt megbeszéljük. Úgy gondolom, hogy a hazai fogtechnikai kereskedők között a legmegbízhatóbb cég.

Katona Dávid

Budapest, Digital Dental Art fogtechnika

A Dentaltechnika Kft. fő erényei a rugalmasság, segítőkészség. Ha szükséged van jó anyagokra, bízd rájuk magad, mert ők megtalálják a Neked legmegfelelőbbet, ár/érték arányában. Csak ajánlani tudjuk őket.

Vajda Olivér

Szeged, InNova Dent Fogtechnika