Oldal kiválasztása

UP560 SZKENNER

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Up560 3D szkenner

Az Up560 az Up3D egyik zászlóshajó modellje. Az Up560 segítségével kiváló minőségű digitális modelleket készíthet bármilyen összetett munka szimulálásához, beleértve a kiterjesztett csavaros rögzítésű munkákat is.

Tervezés

Az Up560 matt fekete műanyagból készült. A ház függőleges elrendezésének köszönhetően megtakarítható a laborban a munkaterület. Egy asztalon a szkenner alig több helyet foglal el, mint egy A4-es papírlap.

Kamerák és szkennelési pontosság

Az Up560 két 3 megapixeles kamerával van felszerelve, amelyek akár 6 mikronos szkennelési pontosságot biztosítanak. Ez elegendő bármilyen típusú restauráció megtervezéséhez.

Tökéletes eredmények már az első alkalommal

A kifinomult szoftver és a szkenner kialakítása lehetővé teszi, hogy az összetett alámenős helyeket és kis peremeket egyetlen menetben, újbóli szkennelés nélkül dolgozza át.

Valódi szín

A színes információátvitelnek köszönhetően az Up560 digitális modell adatait felhasználhatja fémlemezek készítéséhez. Rajzolja meg a modellre a leendő design körvonalát, és néhány perc alatt a képernyőn lesz.

 A szkennelési idő kevesebb mint 15 másodperc:

– 15 másodperc egy teljes ív beolvasásához
– 17 mp 12 bélyeg beolvasásához
– 21 másodperc a felső és alsó állkapocs beolvasásához.

Szoftver

A szoftverfelület teljesen intuitív. A legtöbb funkció egy kattintással aktiválható. Lehetőség van visszatérni az előző művelethez. Az Up560 egy nyílt rendszerű szkenner, közvetlenül exportálja a digitális modellfájlokat a 3shape és az Exocad rendszereibe.

Virtuális artikulátor funkció

Az opcionális split-cast adapter lehetőséget biztosít a virtuális artikulátor funkció használatára. Ez lehetővé teszi az okklúzió figyelembevételét a koronák és hidak tervezése és modellezése során.

Az Up560 alkalmas azok számára, akik magas szkennelési minőséget igényelnek, és növelni szeretnék munkájuk hatékonyságát. Optimális áron megbízható berendezést kap a legjobb európai márkákhoz hasonló teljesítménnyel. Azonnal elkezdheti a munkát anélkül, hogy további tartozékokat kellene vásárolni: a teljes méretű artikulátorban modelleket, lenyomatokat és okklúziót is szkennelhet.

 Paraméterek

  • Teljes íves letapogatás: 15s
  • 12 sáv letapogatása: 17s
  • lenyomat szkennelés: 35s
  • All-in-one szkennelés 21s
  • Kamerák: 2db Dual 3.0MP
  • A preparációs szélek automatikus felismerése
  • Pontosság: <6 mikron
  • Fény: kék + többszínű
  • Interfész: USB 3.

Megtekintem az UP560 leírását